Torsdag

Well,
Vi slutade 12.15 , det är bra att vi gjorde klart allt på NO:n igår så, vi fick glass och hade en snabb frågesportsgrejj och sen slutade vi då våran NO lektion efter 15 minuter, och tyska läraren tyckte inte att vi behövde ha lektion idag, så vi slutade ungefär.. 2½ timma tidigare eller så, jävligt nice.
Så här sitter jag nu, med ett glas vatten med... inga isbitar, dom smälte  på 5 minuter, ehe.
Ha en trevlig dag!


I'm the hero for the day

Jag borde inte, men alla klagar ju så.
Sitter med en kopp te, en stod jävla ordbok och vårat fina "gröna häfte" och ska göra klart de sista orden. Har väl någon sida kvar eller så.

Ehm, kanske ska berätta om dagens "hjälte" insatts.
Jag väntade på att mamma skulle komma då en liten pojke ramlade på sparkcykeln och skrapade upp sitt knä. Hans föräldrar var inte i närheten så jag går fram till honom och pratar lite med honom och då mamma kommer så säger jag att jag ska gå med honom till hans mamma. Dem skulle tydligen med någon buss, men jag blir så arg då vi hittar henne. Båda föräldrarna står och pratar med några kompisar och hade inte märkt att han hade dragigt, och han kom ju en bit också. Men när han säger : MAMMA och hon ser honom så säger hon bara : Elias, ser du vem det är? och pekar på bebisen som kompisarna håller i.
Jag blev jävligt arg, jag har gått med honom efter att han stukigt iväg men inte fan har dem märkt att han försvunnit. Asså, hur fan kan man inte märka att ungen försvinner? Jag säger bara : Bra koll du verkar ha på ditt barn.

copy

Jag vill vara unik.
Jag vill vara udda.
Jag vill vara ensam om mitt utseende.
Jag vill vara mig.
Men det verkar tyvärr inte fungera, för tyvärr finns det folk som köper exakt likadana saker som jag har, gör exakt samma sak med håret, sminket och whatever. Sure, det är jävligt smickrande att folk tycker jag ser söt ut och har en cool stil, men snälla, är det inte lite överdrivet att då härma fullt ut? Jag vill vara ensam om mitt utseende och inte ha en massa som kopierar mig hela tiden. Jag säger inte att jag aldrig köpt något som någon annan har, för det har jag, men när det övergår till att man köper exakt allt den andre har, då går man verkligen över gränsen, och tyvärr är det folk som nu gått över den. Och det stör mig, för då är jag inte ensam om att vara den coola tjejen med rosa hår, den konstiga stilen och ja, låt mig helt enkelt bara vara mig!

that's hot

Eyh' , friluftsag idag då. Det sög.
Det enda jag gjorde var att hjälpa till vid längdhoppet, gick 800 m och hejade på höjhoppen, men vad kan man göra då knät låser sig såfort jag belastar det för mycket genom att t.ex. jogga och springa? Jag måste springa med rakt ben utan att böja knät, skitkul. Iaf, mobilen funkar skitbra och jag har börjat knarka Kent, inte bra. Eller jo, kanske lite, men bara lite.
Aja, längtar fett mycket till skolavslutningen nu, för efter det drar jag och Maloue till Norrköping och gå på Kolmården :D Så från torsdagen eller fredagen till söndagen kommer vi alltså tillbringa våra liv där, i ett snett litet vitt hus på landet :D

syslöjds arbete

image9
erkänn, ni avgudar den? (not..)

Sony Ericsson W890i!

Well, var och hämtade en ny mobil idag dårå. Men det som snubben som ringde glömde att berätta var att man endast får en ny om man förlänger abonemanget. Så mamma förlängde mitt abonemang som nu går ut den 21 Augusti 2010. Och det som är tillagt nu är att jag får ringa och smsa för 299 kr/månaden och har 100 fria sms per månad, snacka om att jag inte kommer behöva oroa mig så mycket. Mina räkningar ligger mellan 250-300 så det kommer inprinsip bli gratis att ringa, det enda dom betalar är självaste abonemangsskiten. Men ja, mobilen skulle tydligen ladda i 16 timmar fast det står 2,5 i bruksanvisningen, wierdo. Den har varit färdigladdad ganska många timmar nu, och jag vill lägga in musik i den NU, liksom, 8 GB minne. Menmen, vad ska jag göra, jag får ju inte sluta ladda den förns 06.00 nånting imorn då den tydligen ska vara färdigladdad.
Barn, köp aldrig en W890i , den måste laddas för jävla länge.
image8

En underbar refräng

Komm und hilf mir fliegen
Leih mir deine Flügel
Ich tausch sie gegen die Welt
Gegen alles, was mich hält
Ich tausch sie heute Nacht
Gegen alles, was ich hab

Viens et aide moi á voler
Prête-moi tes ailes
Je les échange contre le monde
Contre taut ce qui me tient
Je les échange cette nuit
Contre tout ce que j'ai

Kom och hjälp mig flyga
Låna mig dina vingar
Jag byter dem mot världen
Mot allt som håller mig kvar
Jag byter dem inatt
Mot allt vad jag har

En av världens underbaraste refränger, här på tyska, franska och svenska. Låten heter Hilf mir Fliegen och är gjord av det tyska bandet Tokio Hotel. Jag tycker den är helmysig och jag får rysningar då jag hör den. Kan lägga in den någon annan gång, orkar inte leta upp den just nu. Men det är verkligen en helmysig låt! ;)

Utseende

Ibland skrämmer människor mig, speciellt killar.
Jag kommer ihåg när vi på någon livskunskaps timme under höstterminen körde att vi skulle ställa oss på en sida av klassrummet eller på den andra, beroende då vad man tyckte. En fråga var t.ex. : "Jag tycker skolan är rolig" , om man ställde sig på ena sidan höll man med, men på den andra sidan höll man inte med. Och vi kom då till en fråga som löd något i stil med "Utseendet spelar ingen roll på mina kompisar" , jag ställde mig såklart på sidan där jag höll med om det, för utseendet har inget med insidan att göra. Men vad kan vi förvänta oss av dom där populära killarna som ser så himla bra ut? Klart som fan dom tycker det spelar roll. Inte ens skulle dom tänka sig vara ihop med en tjej trotts att hon var skitsnygg och hade snyggaste kroppen ifall hon inte klädde sig på det sättet dom gillade. Jag va inte den enda som faktiskt blev förvånad över det svaret.

Det är som om killarna inte bryr sig om tjejernas insida, utan utsidan är det enda dom ser. På något sätt så känns det så obehört taskigt och fel, men så är det, tyvärr. Jag skulle faktiskt aldrig vilja vara med en kille som gillade mig för mitt utseende, för då är det inte äkta kärlek utan mer "Jag är ihop med skolans snyggaste brud, slå den du". Utseende fixeringen är skrämmande och jag vill ge alla som är utseende fixerade en fet jävla smäll.
Och nej, nu sa jag inte att jag inte bryr mig om mitt utseende, för det gör jag, men jag överdriver det inte direkt heller. 

Sen skrämmer det mig att se fina, vackra flickor som är vandrande pinnar. Seriöst, det skrämmer mig. Jag påstår inte att det är fel på dom som är så naturligt, men dom som svälter sig själva för att se ut så, snälla, ni ger mig mardrömmar. Hur tjock jag än tycker jag är så är jag hellre så än som en vandrande pinne, för det är finare att ha kurvor och att fylla ut kläderna än att ha dom minsta storlekarna för att inte betraktas som tjock. Så till alla tjejer, STÅ FÖR ERA KRUVIGA OCH SNYGGARE KROPPAR OCH GÅ EMOT SVÄLTA SIG SJÄLV TRENDEN!
som sagt, ni som är naturligt små, ta inte åt er, ni kan inte hjälpa det, och jag lovar, jag har inget emot er ;)


Amanda Jenssen

Och bara för att jag är så jävla booring så ska jag blogga om igår.
Det började med en vanlig dag i skolan och slutade hemma i sängen, lycklig.
Jag och min kompis Tony åkte in till stan och såg Amanda Jenssen och fick varsinn autograf på Bengans på Drottninggatan. Vi träffade också två andra kompisar med mig som vi hängde med, det var kul som fan. Men ahh, dom spelade en låt ingen hört förut och sen Amarula Tree, sen signerade hon. Dagen var helkul och jag vet inte vad mer man kan säga om det, bäst.

Tack till er tre för en amazing dag och tack till Amanda som ställde upp och underhöll lite.


image7


Förbannad

Nu kan jag inte hålla det här inne längre, för nu är jag så jävla arg, förbannad och vad man nu kan kalla det.
LÄGG NER MED ATT GÅ RUNT OCH MISSHANDLA ANDRA UNGDOMAR FÖR ATT DOM HAR STRULAT MED DITT EX! Asså, nu har det fan hänt två gånger, samma personer som har misshandlat tjejerna, 2 offer. Asså, jag blir så jävla arg. Inte nog med att jag "känner" två av dom som har misshandlat tjejerna och sen "känner" en av tjejerna som blev misshandlad, asså. Det är ju fan som att jag skulle gå och spöa ner nån för att ha kollat på mina skor eller varit kär i min pojkvän, asså. VÅLD LÖSER INTE ETT JÄVLA SKIT! Hur jävla stor lust jag nu har att gå och smälla till er som har misshandlat dom här 2 tjejerna så kommer jag inte göra det, för jag tänker inte sjunka till den nivån. Herregud, jag blir så jävla arg.
förlåt, men, jag behövde avreagera mig, kan liksom inte skrika ut min ilska, folk skulle mörda mig.

Kvälls flumm

Jag är trött, gick upp klockan 06.00 för ovanlighetens skull och va klar 07.00 , så jag fick springa runt och lajja innan jag och syster gick till skolan, den lugnaste morgonen på en evighet känns det som. Scheisse.
Och nu ska jag lista saker jag är bra på och inte, och tro mig, jag chockar mig själv med det här..

Saker jag är bra på :
Prata
Lära mig sångtexter
Spela bas (enligt Cristiano)
Matte
Reta ihjäl en stackars människa på Sågbäcksgymnasiet (HAHHAHA)
Lyssna på musik

... sjunga (jag sa ju att den skulle chocka er)

Tyska
Bli helt totalt kär i olika band/artister


Saker jag är dålig på :
Måla naglarna så det ser fint ut
Skriva
Sova

Vara allmänt tråkig

Lyssna på olika grupper på en dag (det blir maraton hela dagen med samma grupp)
Fota

Ja, för alla som tyckte det va kul eller något. Och bara för att jag är så tråkig så ska jag också börja skriva ner mina mål som jag ska uppnå i livet. Dom kommer.. nångång.. don't waiting.


grym!


Booring life

Ibland är jag bara så himla seg på att uppdatera, antagligen för att jag inte vet vad jag ska skriva eller så orkar jag helt enkelt inte.
Ska snart städa hela mitt rum, heh,booring life. Sen efter det ska jag antagligen fortsätta med "grupparbetet" i svenskan som jag måste skriva klart. Måste lägga in alla böcker som H.C. Andersen skrivit, vilka som har blivit filmer och om hans liv i datorn, funny, not.
Men vädret är sämst och hela lägenheten är mörk så nu ska jag gå och sätta igång en massa bra musik och städa, självmord, here I come.

RSS 2.0