bored

lol, bloggen vill inte göra som jag vill .___.
ska väl ta mig samman snart och duscha innan jag ska hämta syrran på fritids och sen köpa glass.
ha det bra, hoppas jag inte drar in er för mycket i mitt liv .__.

PANIK/Nevada Tan


OM DIG OCH DITT FAVORITBAND:

Band: PANIK (Nevada Tan)

[ ] Du har fler en 10 posters på bandet.
[x] Du kan minst 5 låtar utantill.
[ ] Du har sett dom live.
[x] Du har deras autografer.
[ ] Du har deras adress.
[x] Du känner fler fans till bandet.
[ ] Du känner folk som avskyr dom.
[/] Dina närmaste vänner gillar dom.
[ ] Någon i din familj kan minst 1 låt utantill.
[/] Är dom med i en tidning, så köper du den.
[ ] Du har skrivit ett skolarbete som har med bandet att göra.
[ ] Du har fler än 40 låtar med dom.
[ ] Du har flera remixer till låtarna.
[x] Du har varit i landet som dom kommer ifrån.
[/] Du har den svenska översättningen till deras låtar.


Hur kommer det sig att du började lyssna på bandet?

Hörde dem på YAM! och blev kär

Hur länge har du gillat dom?
Sen sommaren 07

Vilken är din favoritlåt med bandet?
Was würdest du tun och Ein neuer tag

Finns det någon låt du inte gillar?
Nope

Hur många CD's har du av bandet?
1 av 1 :D

Har du något mer än CD's och posters som har med bandet att göra?
Jao

Har du en konsertbiljett till bandets nästa konsert?
Nej

Har någon i din omgivning sagt till dej att sluta prata om bandet?
Nej

På skala 1-10, hur mycket tycker du om bandet?
10


Och ifall ni vill veta, jag kan inte vänta på nästa skiva längre, den måste komma nu! D:
Full kärlek till dem, och nu ska jag fortsätta kolla på deras flummvideor från deras hemsida och ha Niemand hört dich på repeat :D
Och om ni undrar värför det står PANIK/Nevada Tan så äre för att dem bytt namn till Panik ifrån Nevada Tan, men är mer kända som Nevada Tan ;)


Livet innehåller mer än så

Satt och pratade med en kille alldeles nyss via msn.
Vi kom in på spåret alkohol, tobak och droger.
Jag har aldrig varit full, jag har aldrig smakat på alkohol(om nu inte någon spetsat min läsk med det) och jag är stolt över det. Alkohol förstör bara så mycket. Levern och njurarna tar skada och man förlorar hjärnceller. Pinsamma händelser som man ibland inte kommer ihåg uppstår och ger också minnesluckor. Jag har sett fulla människor många gånger och även dem som har det har gått riktigt illa för, tyvärr. Också kan många olyckor med bilar ske när man är påverkad, för dumma som vissa är så hoppar dem in i bilen och kör, vilket tar livet av många. Det är sorgligt att sånt ska få hända över huvudtaget.
Sen har jag också ett par rökare i min släkt, och redan under dagistiden så sa jag till en av dem att sluta röka för att det är skadligt för personen själv och för personer runt omkring. Passiva rökare tar mer skada än vad rökaren själv gör, för ungefär en tredjedel av dem som årligen dör av rökning är rökaren, medans dem andra två tredjedelarna är dem passiva rökarna, många är tyvärr barn. Genom att röka så tar man livet av sig otroligt sakta, lungorna börjar ruttna och man drabbas lättare av lungcancer, hjärtinfarkter och whatever vad alla sjukdomar heter. Rökning förstör minst lika mycket som alkohol, och att ha ursäkten "det var coolt" om värför man började röka, in my fucking ass! Det är inte ett dugg coolt och det bevisar bara vilken svag människa man är om man börjar röka för grupptrycket. Nu är det säkert någon som läser mitt inlägg som föll för grupptrycket, men jag säger vad jag tycker och tänker, det är ett fritt land och jag menar inte enstaka personer, jag menar alla som faller för grupptrycket.

Livet är mer än partyn med alkohol, tobak och droger. Livet är att njuta så länge som möjligt och att alltid försöka göra det bästa av läget, inte att supa sig full varenda helg, kedjeröka bland andra och att knarka ihjäl sig. Livet erbjuder så mycket mer än det, och jag ska göra allt för att vara nykterist, orökt och aldrig ha provat på droger då jag dör, då har jag uppnått det näst största målet i mitt liv.

Adios amigos, nu ska jag dra till Norrköping och fira midsommar, UTAN ALKOHOL! :)

Nickelback - Far Away

Till mitt försvar så råkar det vara så att jag bara älskar den här låten 8)



1-2 i bakhuvudet

Kvällen igår var en stor besvikelse.
1-2 mot Spanien, inget vidare resultat och otroligt surt då Spaniens avgörande mål kom i 92:a minuten. Dock tände svenska laget till ordentligt efter Spaniens 0-1 mål men målet kom inte förns efter en halvtimma spelad av allas våran Zlatan, vad kan vi säga? Han är grym.

Det övergick till att vi spelade Buzz, det började med Musik där man kom tvåa och förlorade mot lillsyrran som precis lärt sig läsa, asså, spela aldrig Buzz med 8 åringar som bara trycker på knapparna! Dem gissar ju rätt hela tin!
Sen blev det Sport där man förlorade mot Johnny, inte mitt fel att jag får massa konstiga frågor jag inte begriper mig på D: och slutligen Hollywood där det blev en "duell" mellan mig, syrran och Sanna. Haha, jag vann rätt överlägset med typ.. 3000 poäng något sånt mot Sannas.. 1000 ?

Men ja, jag var trött den största delen av kvällen men jag behöll min Sverige tröja på trotts att jag var besviken, är man ett äkta svenskt fan så låter man sig inte skrota tröjan för en förlust.

Nu ska jag fortsätta min superintressanta kväll med att sitta och skriva så fingrarna ramlar av, ni får ett smakprov senare i veckan 8) SALUT

Låten ger minnen



Kim Lian - Teenage Superstar
Jiho, nu kan jag börja skriva igen på "berättelsen" jag börjat med, behövde den här låten för den och nu har jag den, så nu blir det skriva tills fingrarna ramlar av 8)

Quatro,

Särholmen in my heart, eller nått.
Blir en kort dag imorn i skolan, 3  timmar, yay!
Sen blir det antagligen jobba lite, färga håret och jobba igen, hehe.
Har en ny snygg blåsa på  vänster fot, mina skor kan ta sig hårt.
Men ja, köpte en tiara idag och 2 hello kitty godisar, yummy <3
Pallar inte skriva så mycket, skriver mer imorn, sista dagen innan avslutningen i 7:an och innan vi åker :)

resume av helgen

Well, vi kör en liten resume på den här helgen eftersom jag inte bloggat nånting ;)

Fredag började med en läkartid på Vårdcentralen som ligger i samma hus som Sjödalsgymnasiet som skulle köra utspringet senare samma dag. Men ja, det var ett lyckat och kort besök så jag hann ner till tågstationen 20 minuter för tidigt så där snacka jag med dem som redan kommit, fun!
Ja, sen så skulle vi ju då åka till Skansen och för att slippa "kaoset" inne i stan som var så hoppade vi av på Södra och gick till Slussen och tog färjan över, supermysigt! Sen så blev det att driva runt lite på Skansen och vi kollade på dem Nordiska djuren, åt svindyr våffla och dricka (mitt kostade totalt 65 för en flaska vatten och en våffla med grädde och sylt, usch!). Sen kollade vi i dem där stugorna med gamla saker och träffade på en finsk gubbe som babblade oförståbart men vi kom iallafall fram till att människorna för i tiden var mycket smartare än oss, synd! Men ja, vi 4 som då gjorde det hade iallafall kul, och efter det så drog vi hem. Blev till att halsa vatten med is i och sen plåstra om fötterna eftersom jag fick blåsor av värmen på fotsulorna, vilket resulterat i skavsår nu, usch!

Lördag blev en lite konstig dag. Ingrid kom hit och vi hade tänkt ha picknick med två kompisar men dem kunde inte så vi drog in till stan och gick först runt lite på söder till Skrapan och Ringen, där vi såg Morgan från något barnprogram, fun fun. Sen så tog vi tuben från Skanstull till centralen, och där såg vi Tilde de Paula, haha! Men sen i stan så gick vi och köpte Pocky. Det blev jordgubb, chocklad och banan/chocklad för min del, gott som fan! Och det roligaste var att påväg dit så ser vi en känd bloggare vid namn Kelly,hahah, kändiskåta dagen! Men sen ringde vi våra två kompisar som befann sig på Gallerian så vi stack dit och dem fick ett packet med pocky av mig (banan/choklad, köpte två st). Sen när jag och Ingrid står och snackar med Gina medans Tess stack in på H&M med deras mamma och kusin så såg vi Danny Saucedo! HAHAHA, jag trodde seriöst jag dog av skratt, det måste verkligen ha varit han, annars hade jag inte känt igen honom. Men ja, sen vid halv fem tiden så drog vi till pendeln och jag fick då avsluta mitt äventyr i Stuvsta där jag tänkt ta bussen till moster, men eftersom det hade resulterat i 30 minuters väntan på den så bestämde jag mig för att ta en promenad på 20 minuter stället, lite korkat men skönt gjort, va för jävla varmt faktiskt. Framme där så fick man halsa vatten och ta det lungt. Sen då syrran, plastkusin och kusins pojkvän drog och köpte godis så lekte jag och kusin coola och tog coola bilder när vi hoppa studsmatta, hah. Men ja, det var en konstig men trevlig dag dårå.

Söndag blev en riktigt mysig dag. Vid halv 12 tiden träffade jag Ingrid på pendeln till södra station. På Söder skulle vi då ta oss till Tanto, och vi lyckades! Vi gick och gick lite och tillslut kom vi ner till vattnet där våra kära kompisar var dårå (tack vare att Gina kom och mötte oss typ..20 meter därifrån). Men vi satt på stranden där och mös med pocky och dricka. Vi hann dessutom med 2 videor till min och deras gemensamma kompis som inte svarade då vi ringde (FU LUGGEN!), och jag kan säga såhär, Gina och jag är bäst på att filma Tess, haha. Deras kusin Saara var också med och det var kul, för hon skulle bada och när hon kom upp så kramade hon antingen Gina eller Tess, sen så ställde hon sig över mig och ja, droppade rejällt. Sen vid halv tre så gick vi mot Södra station som Tess och Gina snällt följde oss till, sen skiljdes våra vägar *gråter en skvätt*, och sen åkte jag och Ingrid hem.
Sen vid 16 tiden så åkte vi då till Villa Rosen och åt med farmor, våra grannar äger det stället. Så den här dagen har inte varit något att klaga på direkt, förutom mina brända ben! Kunde inte mamma vara smart nog att tvinga mig att smörja in mig med solskyddsgrejj?

RSS 2.0