TACK!

TACK ALEXANDER SCHULMAN FÖR ATT DU SATTE BLONDINBELLA PÅ UTELISTAN I FREDAGS! JAG ÄLSKAR DIG!

An Café på Sound Pollution

image5image6
An Café  16 Mars 2008 - signeringen på Sound Pollution i Gamla Stan , Stockholm.
Måste jag säga hur otroligt mycket jag saknar den där dagen med ingrid och allt annat folk vi träffade? Den slår till och med Tokio Hotel signeringen, trotts att jag inte ens kom in på An Café. Köandet var helt jävla grymt superkul och jag fick se dom genom fönstret och sen påväg till taxin. Även om alla inte läser det här så, tack för en grymt underbar dag som blev en av dem bästa i mitt liv.

Bild nr 1 är på kön och bild nr 2 är ett av alla försök att få en bra bild ifrån fönstret. Om någon tar dom och påstår att det är deras, då ska ni veta att jag ska personligen döda er.

Skön video!


Förlåt för att det inte har blivit någon uppdatering men jag har haft jobb att sköta och läxor, men jag lever än. Jag älskar den här videon för att den alltid får mig att skratta så tårarna rinner och för att den är så härligt störd.

Låttext..

Jag får seriösa ryck!
Jag kan inte hitta texten till Ist deine liebe echt? med Blümchen nånstanns.
Om ni har den texten eller vet någon hemsida där den finns så vore jag väldigt tacksam!

Miyavi biljetterna

image4
uhuh <3

Ge alla en chans

Jag började tänka på en sak idag då jag satt på 172:an mot Norsborg mellan Flemingsbergs C och Hallunda.
Sverige står för blonda flickor med blå ögon och stora bröst, men jag förstår inte riktigt värför. Från början är alla brunögda och brunhåriga, men något piggment dör och färgen går inte vidare (naturligt). Men sen kommer vi till invandrarna. Folk klankar ner på dom som jag vet inte vad, dom kallar dom för "negerjävel" , "jävla turk" och jag orkar inte ens skriva hälften av allt dom får höra. Kollar dom på en svensk brud och hon har kille så får dom ta emot slag, sparkar och ah.  Dom kommer hit med sina föräldrar i hopp att få ett nytt liv bortom all hot och krigen i hemländerna, allt dom vill är att få en bättre framtid och en tryggare miljö. Men blir det bättre genom att sätta dom på samma ställe hela tiden som t.ex. Flemingsberg, Skärholmen, Vårby, Rinkeby, Tensta, Botkyrka, Rosengård och andra sunkiga förorter. Jag skulle faktiskt inte tro det, det skapar en otrygg miljö och flera av dom kan faktiskt komma in på fel spår tack vare att sätta dom i samma område, där dom börjar kriga om tro och kulturen. Allt deras föräldrar vill är att ge dom en trygg uppväxt, men ger vi dem en trygg uppväxt? Nej, för genom att kalla dem för rasistiska ord och en massa annat så ger dom tillbaks med samma mynt och kallar oss för "jävla svenne" och flera av dom kan bli lite väl kaxiga mot svenskarna sen och då uppstår dom större problemen.
Jag är nog inte ensam om att vilja förändra vanorna för dessa ungdomar och deras föräldrar. Vi borde ge dom den tryggheten dom förtjänar och sen inte kasta ut dom för deras bakgrunder. Ge dom en chans att starta ett nytt liv, riv lite skog uppe i Norrland, bygg nya städer och fixa jobb där så dom klarar sig, Stockholm, Göteborg, Malmö och Södertälje kommer snart inte kunna ta emot fler, så gör vad som behövs!
Obama (han som försöker vinna över Clinton) berömde ju nån snubbe från Södertälje som berättade om deras jobb att låta invandrarna bo här, han vill ju att USA ska vara precis som vi. Så svik inte honom, han ser upp till oss och visa att vi kan ta saker i egna händer och inte följa trenderna.
Jag säger bara, HALLÅ POLITIKER!


Kakusei Heroism / The hero without a name

An Café - Kakusei Heroism <3



The Hero Without a Name
Smash the last piece of glass  Give the familiar scenery a kick in the face
The world spins backwards  Fly over your everyday life
There's a shadow hanging over me no matter where I go
I run after my ideals with all my might, but they remain out of reach

Hope and my feelings of inferiority racetrought me, eventually to turn into fear

Anxiety washes over me, brings forth agony
Still I know I'm not alone, even in times of pain that makes me want to run away

The gently caressing wind gives me the strength to fight  My fantasies turn into reality

Smash the last piece of glass  Give me the familiar scenery a kick in the face
The world spins backwards  Fly away from your everyday life
Won't let them deny myself, my everything, my existence
The hero without a "name" who could not fly, now captivates the world

Fame and status won't turn into dust, an instant of glory
But to cling and hoard a huge pile of dust is meaningless

If it's a crime to find the one important thing in life and holf on to it, I don't fear the consequences

Protect the light you belive in  You're looking for an ideal world, right?
Feel the reality that's stronger than lies and fight the fight
Won't let them deny myself, my everything, my existence
The hero without a "name" who could not fly now captivates the world

Smash the last piece of glass  Give the familiar scenery a kick in the face
The world spins backwards  You're next

Protect the light you belive in  You're looking for an ideal world, right?
Feel the reality that's stronger than lies and fight the fight
Won't let them deny myself, my everything, my existence
The hero without a "name" who could not fly has finally made a name for himself

Text : Miku -  Musik : Teruki

10 in the afternoon.

Asså, jag fattar inte hur ni kan bry er så mycket om mig. Det är ju alltid något med mig, jag mår ju alltid så himla dåligt och det är alltid så himla synd om mig. Hur kan ni bry er om mig? Sluta tycka så himla synd om mig, allting är ju ändå bara ett försök till att få uppmärksamhet.

HAHAH, in my ass. Helt ärligt skiter jag i vilka jävla ryckten som går om mig. Mina närmsta vänner borde ju fatta att det inte stämmer, och sen att resten är dumma i huvudet och säger och tror saker om en bevisar ju bara hur korkade dom är. Men det är alltid kul att äga folk som säger och tror på en jävla massa rykten, det har ju jag och Vanessa erfarenhet om <3 Jag funderade också på hur man kan bli så avslappnad och nästan glad av att bara ligga i soffan och kolla på en film, hur dålig den än är.

Jag vet inte om jag ens orkar komma på något annat att blogga om, huvudet sprängs nog snart. Gummi sakerna tränger fan in i tandköttet och tänderna flyttar sig ju typ, inte så skönt.

btw, Nine in the afternoon med Panic! at the Disco är grym <3

Smärta och rädsla

Smärtan i munnen är så jävla obeskrivlig att det finns inte, ingen som vill byta?
Jag kan inte ens tugga på en macka utan att det gör ont, men om jag har munnen som en fisk eller något så känns det inte lika mycket. Och det kännsinte om jag borstar tänderna, jag ska fan gå runt med en tandborste i munnen.

Jag har panik inför imorn. Ska ha med mig en låt på musiken och spela upp, men jag vet inte vilken grupp jag ska ta. Det står mellan Miyavi , An Café och Girugämesh, men vettefan vilken jag tar. Det lutar nog mest mot An Café men jag vet inte riktigt. Men något jag vet är att jag kommer få höra så många kommentarer så det inte är sant. Men jag orkar inte bry mig, bara för att alla andra lyssnar på äcklig fjortisdunk.

Din mardröm, min smärta

image2

The first time you can read me.

Första inlägget i denna blogg.

Jag vet inte vilka jag kan lita på längre. Jag vet inte ens om jag befinner mig i samma år som innan, samma kropp och tankar, allting blev helt och hållet fel nu.  Tydligen är jag en ego trippad jävel och det är så fucking synd om mig själv. Yeah right, första gången jag verkligen brytt mig om hur jag mår och det första man får höra är ironin som säger "Det är ju så himla synd om dig". Yeah, jag vill trycka upp nånting i arslet på er alla.

Ja okej, jag låter nog mest så just nu för att jag har så jävla ont i munnen tack vare gummibanden och sen för att jag är fucking irriterad. Jag ska fixa designen såfort mitt PS är klart. Men.. nu har jag inget mer att säga idag förutom att Madonna är läskig i videon till 4 minutes med Justin Timberlake.

RSS 2.0